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Dear Johnathon 
 
Re: Price Query 
 
Thank you for your letter of 30 May in relation to the recent trading in B Digital shares. 
 
In relation to each of the points raised in that letter, we reply as follows: 
 
1. The Company is not aware of any information which may have affected the recent trading in 

the Company’s securities not previously disclosed by the Company as part of the recent Half 
Year results announcement made on 30 March 2006 and subsequent analyst presentation 
released to the market on 5 April 2006.  At the time of making the Half Year announcement 
the Company identified a number of material matters that would affect the performance of the 
company for the current year. 

 
2. Refer above. 
 
3. Yes, and these matters were disclosed as explained in Point 1 above. 
 
4. Yes, and these matters were disclosed as explained in Point 1 above. 
 
5. The matter explained in Point 1 above. 
 
6. The Company believes it is in compliance with the listing rules. 
 
 
 
Yours sincerely 
B Digital Limited 
 
 
 
Harvey Farrington 
Company Secretary 
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30 May 2006 
 
 
Mr Harvey Farrington 
Company Secretary 
B Digital Limited 
Level 3 
207 Adelaide Terrace 
PERTH WA 6000 
 
By email: harvey.farrington@bdigital.com.au 
 
 
 
 
Dear Harvey 
 

B Digital Limited (the “Company”) 
 
RE:  PRICE QUERY 
 
We have noted a change in the price of the Company’s securities from a close of $0.175 on 3 
April 2006 to $0.094 as at 2:00 pm today.   
 
In light of the price change, please respond to each of the following questions. 
 
1. Is the Company aware of any information concerning it that has not been announced 

which, if known, could be an explanation for recent trading in the securities of the 
Company? 

 
2. If the answer to question 1 is yes, can an announcement be made immediately?  If not, 

why not and when is it expected that an announcement will be made?   
 

Please note, if the answer to question 1 is yes and an announcement cannot be made 
immediately, you need to contact us to discuss this and you need to consider a trading 
halt (see below). 
 

3. Is there any reason to think that there may be a change in the operating profit before 
abnormal items and income tax so that the figure for the financial year ended 31 July 
2006 would vary from the previous year by more than 15%?  If so, please provide 
details as to the extent of the likely variation. 

 
4. Is there any reason to think that the Company may record any material abnormal or 

extraordinary loss for the financial year ended 31 July 2006?  If so, please provide 
details. 
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5. Is there any other explanation that the Company may have for the price change in the 
securities of the Company? 

 
6. Please confirm that the Company is in compliance with the listing rules and, in 

particular, listing rule 3.1. 
 
Your response should be sent to me by e-mail at johnathon.matthews@asx.com.au or by 
facsimile on (02) 9241 7620.  It should not be sent to the Company Announcements Office. 
 
Unless the information is required immediately under listing rule 3.1, a response is requested as 
soon as possible and, in any event, not later than half an hour before the start of trading (ie 
before 9.30 a.m. E.S.T) on Wednesday, 31 May 2006). 
 
Under listing rule 18.7A, a copy of this query and your response will be released to the market, 
so your response should be in a suitable form and separately address each of the questions 
asked.  If you have any queries or concerns, please contact me immediately. 
 
 
Listing rule 3.1  
 
Listing rule 3.1 requires an entity to give ASX immediately any information concerning it that a 
reasonable person would expect to have a material effect on the price or value of the entity’s 
securities.  The exceptions to this requirement are set out in listing rule 3.1A. 
 
In responding to this letter you should consult listing rule 3.1 and Guidance Note 8 – 
Continuous Disclosure: listing rule 3.1.   
 
If the information requested by this letter is information required to be given to ASX under 
listing rule 3.1 your obligation is to disclose the information immediately. 
 
Your responsibility under listing rule 3.1 is not confined to, or necessarily satisfied by, 
answering the questions set out in this letter. 
 
 
Trading halt 
 
If you are unable to respond by the time requested, or if the answer to question 1 is yes and an 
announcement cannot be made immediately, you should consider a request for a trading halt in 
the ’s securities.  As set out in listing rule 17.1 and Guidance Note 16 – Trading Halts we may 
grant a trading halt at your request.  We may require the request to be in writing.  We are not 
required to act on your request.  You must tell us each of the following. 
 
• The reasons for the trading halt. 
• How long you want the trading halt to last. 
• The event you expect to happen that will end the trading halt. 
• That you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted. 
• Any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that 

we ask for. 
 
The trading halt cannot extend past the commencement of normal trading on the second day 
after the day on which it is granted.  If a trading halt is requested and granted and you are still 
unable to reply to this letter before the commencement of trading, suspension from quotation 
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would normally be imposed by us from the commencement of trading if not previously 
requested by you.  The same applies if you have requested a trading halt because you are unable 
to release information to the market, and are still unable to do so before the commencement of 
trading. 
 
If you have any queries regarding any of the above, please let me know. 
 
 
Yours sincerely, 
 

 
Johnathon Matthews 
Adviser, Issuers (Sydney) 
 
Direct Line:  (02) 9227 0656 
 


